چگونه می توان تقلبی بودن دوربین مداربسته را تشخیص داد؟
چطور دوربین مداربسته تقلبی را تشخیص دهیم؟
پس از خواندن این مقاله شما قادر به تشخیص دوربین مداربسته تقلبی یا Fake Security Camera از واقعی خواهید بود.
دوربین های مداربسته تقلبی تا همین چند سال اخیر بسیار رایج بودند. آنها فقط برای دور کردن و ترساندن افراد نصب میشدند. آیا این نوع دوربین ها هنوز هم می توانند کاربرد داشته باشند؟ مردم برای ترساندن سارقان و محافظت از اموال و دارایی های خود، دوربین های مداربسته تقلبی را نصب می کردند.
اینکه چرا شما می خواهید قادر به تشخیص دوربین مداربسته واقعی از تقلبی باشید، دلایل زیادی میتواند وجود داشته باشد.
ایجاد احساس کاذب امنیت یکی از مشکلاتی است که این دوربین های امنیتی تقلبی در آن نقش داشته اند. افرادی که متوجه وجود این دوربین ها در یک مکان میشوند، تصور میکنند که دوربینهای واقعی هستند و احساس امنیت میکنند.
اگرچه این موضوع ممکن است برای صاحبان خانه ها مسئله ساز نشود، اما صاحبان فروشگاه به دلیل ایجاد احساس امنیت کاذب به مشتریان خود میتوانند تحت پیگرد قانونی قرار بگیرند.
نشانه های تقلبی بودن دوربین مداربسته
بیایید نگاهی به روشهای مختلف تشخیص تقلبی بودن دوربین مداربسته بیندازیم.
چراغ های آی آر IR
امروزه بیشتر دوربین ها به چراغ های مادون قرمز مجهز هستند، که فقط در شب روشن می شوند. این چراغ ها قابلیت ضبط تصاویر با نور کم و حتی بدون نور را به دوربین داده و ضبط تصاویر در شب را امکانپذیر میسازند.
شما می توانید چراغ های قرمز درخشان ظریف را از دوربین ها با چشم غیرمسلح خود ببینید. با این حال، برای دیدن آنها، باید تا حدودی نزدیک باشید.
گزینه دیگر استفاده از دوربین تلفن همراه برای شناسایی چراغ های IR میباشد. اگر در شب این چراغ های IR در دوربین روشن نباشند، احتمال تقلبی بودن آن وجود دارد.
با وجود اینکه بدون روشن بودن چراغ IR، تقریبا غیرممکن است که یک دوربین مداربسته واقعی باشد، باید به این نکته نیز توجه داشت که برخی از دوربینها که قابلیت ضبط تصاویر در تاریکی را ندارند، دارای چراغ های IR نمیباشند که اغلب مدلهای قدیمی هستند.
نام تجاری (نام برند)
جستجوی نام شرکت در تشخیص واقعی بودن دوربین مداربسته بسیار موثر است، زیرا کمپانی های مشهور دوربین تقلبی تولید نمیکنند.
اگرچه ممکن است از استاندارد برندهای معتبر و معروف مانند سامسونگ Samsung، نست Nest، رینگ Ring، آرلو Arlo، هانوا تکوین Hanwha Techwin، پاناسونیک Panasonic یا بوش Bosch مطلع باشید. اما ممکن است از برندهای دیگری مانند کاناری Canary، ویز Wyze، بلینک Blink، امکرست Amcrest، دوربین وای آی YI Home، سوان Swann، لورکس Lorex، سیمپلیکم SimpliCam، یوفای Eufy و غیره بی اطلاع باشید.
اگر از یک برند تجاری بی اطلاع هستید، یک جستجوی سریع آنلاین به تقلبی بودن یا نبودن دوربین مداربسته پاسخ میدهد. توجه و دقت به لوگوی محصول نیز میتواند معیار خوبی برای تشخیص تقلبی یا واقعی بودن آن باشد.
کیفیت
کیفیت دوربین می تواند چیزهای زیادی در مورد واقعی بودن آن بگوید. معمولاً دوربین های پلاستیکی با ظاهری ارزان قیمت تقلبی هستند و می توان آنها را از سایر دوربین های با کیفیت بالاتر تشخیص داد.
از آنجا که شرکت ها و برندهای عالی به طور گسترده و با قیمتهای معقولی در دسترس هستند، تشخیص واقعی یا تقلبی بودن یک دوربین با آن برند مشخص کار دشواری نیست.
مراقب موارد مشکوکی مانند نبود چراغ باشید، یا حتی می توانید فقط به بسته بندی دوربین توجه کنید.
نداشتن سیم یا کابل
اکثر دوربین های مدار بسته دارای نوعی سیم میباشند، مخصوصاً دوربین های outdoor یا دوربینهای نصب شده در فضای باز. اگرچه گزینه دیگری نیز وجود دارد که شما باید آن را شارژ کنید، اما نگهداری آن دشوارتر است زیرا مالک باید قبل از اتصال مجدد آن را پایین آورده و شارژ کند.
جستجوی اترنت یا کابلی که نشانگر اتصال آن باشد می تواند نشانه دیگری برای واقعی بودن دوربین مداربسته باشد و بنابراین، اگر دوربین فاقد کابل باشد ، احتمال تقلبی بودن آن افزایش مییابد.
به این نکته نیز توجه داشته باشید که در بازارهای امروزی دوربینهای مدار بسته متنوع زیادی وجود دارد که در بین آنها دوربین های بی سیم نیز وجود دارند. بنابراین، قبل از بررسی موارد ذکر شده، از بیسیم نبودن دوربین اطمینان حاصل نمایید.
جمع بندی
به طور کلی، همیشه احتمال واقعی بودن یک دوربین مداربسته با ظاهر تقلبی بسیار کم میباشد. اما با وجود قیمت مناسب بسیاری از دوربین های موجود در بازار امروز، دسترسی به چنین دوربینهای مدار بسته ای آسان است.
بنابراین، میزان دوربین های جعلی در بازار به طور قابل توجهی کاهش یافته است. پس همیشه طوری رفتار کنید که انگار کسی ممکن است نظاره گر شما باشد!
دیدگاهتان را بنویسید